kbmedia_websida_mobilhuvud

Varje torsdag och fredag har vi Mahmoud Anara, en språkpraktikant hos oss. Här jobbar han i produktion och lär sig svenska.

Förra veckan hade Emma Gröndahl som arbetar för Integration Halland (ett ESF-finansierat projekt som drivs av samtliga kommuner i Halland) ett italienskt Tv Team som följde henne i tre dagar. Inte vilket tv team som helst, utan Italiens största TV-kanal, RAl1. Teamet gör inslag om 15 européer som arbetar med EU-projekt. Emma kom och besökte Mahmoud på KBMEDIA under ett av TV-inslagen för att se hur det går för honom. Vi på KB tycker han gör ett bra jobb, lär sig språket bra och är en fantastisk kille. Gör som vi, jobba för integration!

Läs hela inlägget »

Vilken KUNDskapsdag på KBMEDIA!
Tack till alla som deltog på KBMEDIAS KUNDskapsdag igår. Det var så kul att ha er hos oss och att få dela med oss av det senaste inom den digitala världen! 

För er som missade KBMEDIAS KUNDskapsdag, har vi ett nytt datum som snart öppnar för anmälan.
Sätt ett kryss i almanackan den 18/5!

Vi ses på KBMEDIA!
/Johanna Sandberg, Marknadskommunikatör

Läs hela inlägget »
KUNDskapsdagen som vi har börjat med, ett nytt koncept för att inspirera, informera och lära känna våra kunder bättre. KUNDskapsdagen som vi kallar detta koncept är en återkommande dag med flera olika seminarier där vi bjuder våra kunder på föreläsningar vid olika tidpunkter och lite tilltugg.

Första KUNDskapsdagen är nu den 2/2 och det är näst intill fullbokat. Detta ser vi fram emot!

Ni som missat att anmäla er till den 2/2 får en ny chans till nästa gång är den 18/5
/Johanna, Marknadskommunikatör 
Läs hela inlägget »

Den 2 februari 2017 bjuder KBMEDIA på en grymt spännande dag med flera olika seminarium. Missa inte denna dag då vi bjuder på information om det senaste inom marknaden. Vi har bjudit in intressanta föreläsare och har även några av våra medarbetare på plats, allt för att Du ska få den bästa informationen och upplevelsen som möjligt.

Det finns bara ett begränsat antal platser, så gå in och boka idag för en säkrad plats! Boka hela dagen eller välj de specifika seminarier som intresserar just dig. Vi ses! 

/Johanna, Marknadskommunikatör

Mer information och bokning

Läs hela inlägget »

Nu har vi förstärkt och utökat vårt team med Gunilla Johansson i rollen som försäljningschef på KBMedia.

Gunilla kommer senast ifrån Lokaltidningen Halmstad där hon arbetade som tidningschef.
Gunillas stora kunskaper inom försäljning, marknadsföring och ett mycket stort kontaktnät passar väl in i KBmedias vision att vara en kommunikations- och produktionsbyrå i världslass. Hur kan vi hjälpa dig och din organisation att synas och kommunicera smartare och mer effektivt? Kontakta Gunilla på 070-5357035eller gunilla.johansson@kbmedia.se

/Team KBMEDIA

Läs hela inlägget »

Vi har öppnat KBMEDIAS påskägg! I påskägget fanns det ett bra erbjudande på beachflags! ! Om Du beställer vår beachflag s shape medium senast den 15e April får man 20% rabatt!
Perfekt erbjudande inför våren och sommaren! Missa inte att beställa Er beachflag s shape medium till 20% rabatt!

Rabattkod: påsk16

Läs hela inlägget »

"Har ni snabba leveranser av robotar?" Givetvis har vi det!
Vi är bra på snabba leveranser med hög kvalitet. Härom veckan fick vi frågan om vi har snabba leveranser av robotar.. Klart att vi fixar det!.

Robotar i figurskuren viscom!


 

Läs hela inlägget »

Genrepet för Melodifestivalens andra chansen, givetvis måste vi dit! Alla på KBMEDIA kör afterwork med respektive. Pizza, gott sällskap och härlig stämning. Nu drar vi snart vidare till genrep för melodifestivalens andra chansen dit vi tryckt material till och klätt stolparna rosa, allt i mello-anda.

Vi önskar alla en fortsatt trevlig fredag !

Läs hela inlägget »

Onsdagen den 23:e december kl. 12.00 stänger vi för julledighet. Vi öppnar igen den 4:e januari med nya krafter.

KBMEDIA önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

/Team KBMEDIA

Läs hela inlägget »

En Hälsning från Halmstads musiker

Hjälp till och bidra till Musikhjälpen! Ditt bidrag behövs.

/Team KBMEDIA
 

Läs hela inlägget »
Etiketter: musikhjälpen halmstad

Senaste inlägg

nyhetsArkiv