kbmedia_websida_mobilhuvud

Fototapet och stripning av kontorslokaler

KBMEDIA fick på uppdrag av Linghoff Arkitekter möjlighet att vara med att skapa en bra inomhusmiljö i Hallandspostens nya lokaler. Vi tryckte fototapet samt stripade glaspartier i de ombyggda lokalerna i fastighetsbolagets Klöverns charmiga gamla tullhus.

Fototapeter och stripning förvandlar kontorslokaler eller privata bostäder. Ett kontor kan exempelvis förstärka sin företagsprofil och ett eller några rum i en bostad blir personliga och charmiga. Vare sig du har egna tryckfärdiga original, egna bilder eller söker idéer, utför vi jobbet hela vägen efter dina önskemål

Kontakta någon av våra säljare så hjälper de dig fram till den bästa lösningen vid varje tillfälle.

/KBMEDIA

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv