kbmedia_websida_mobilhuvud

”Grattis till förnyad Svanenlicens”

Vilken härlig start på veckan att se denna ämnesrubrik i mailinboxen! ”Vi gratulerar er till
en godkänd omprövning av er svanenlicens”
– så skönt att äntligen se dessa ord svart på vitt. Det har varit en process som pågått i mer eller mindre ett och halvt år. Kraven har blivit betydligt hårdare och vi har samlat ihop information om allt från pappersförbrukning, elförbrukning per tryckenhet, vattenförbrukning, tonerförbrukning
mm. Längs vägen har vi sett över vårt val av papper, packtejp, rengöringsmedel och förbrukningsmaterial för att kunna leva upp till kraven. Vi har upptäckt ”energitjuvar” och kunnat skära ner på onödigt spill. Det har som sagt krävts en hel del tid och engagemang men nu är vi i mål och vi är mycket glada över att vi kan erbjuda er kunder miljömärkta trycksaker även i framtiden.

// Jeanette, ansvarig SVANEN

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Bloggarkiv